MagazinMasonicOnline.com foloseste fisiere cookies pentru a va oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora close
Reducere! Timbre Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare  1 Mărește

Timbre Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare 1

MM128

Nou

Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este disponibil

65 lei

-50%

129 lei

More info

Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare 

Cu ocazia desfăşurării în acest an la Bucureşti, în perioada14-17 mai a Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare,Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale dedicată acestui eveniment.

          De o importanţă deosebită, desfăşurarea Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare în România este percepută ca un eveniment unic pentru societatea noastră,ca o evocare a unei deosebite aprecieri pe care o dobândeşte România pe plan mondial.

          Din punct de vedere masonic, alegerea ţării unde este organizată Conferinţa reflectă vizibil rolul important al României în Masoneria Universală, ca factor de progres indiscutabil, care va beneficia de schimbul de experienţă şi relaţiile cu fiecare Mare Lojă, dar şi de discuţiile pe secţiuni care vor genera căutarea de soluţii pentru eliminarea unor blocaje punctuale, şi vor permite cunoaşterea nivelului de pregătire şi desfăşurare a activităţilor proprii.

          Într-o atmosferă propice, Conferinţa Mondială, va materializa conceptul de Lanţ Masonic Universal cu adevărata lui utilitate şi forţă de acţiune, deoarece cu această ocazie se stabilesc punţi de legătură între conducătorii fiecărei Mari Loji, care vor conferi stabilitate în relaţiile bilaterale indiferent de poziţionarea geografică.

          Cel mai important mijloc pentru îndeplinirea rolului asumat porneşte de la valorile la care se raportează, de la dorinţa de a primi în Masonerie oameni care să reflecte modele pentru a transmite tuturor, valorile reale care duc la unire, încredere şi siguranţă în activitatea masonică şi mai ales în viaţa de zi cu zia fiecărui Mason.

          Faptul că, de-a lungul timpului, mari personalităţi ale societăţii civile din Romania au fost membri ai Masoneriei, spune totul despre calitatea acestei organizaţii, apreciată pentru răspunderea de a reprezenta modele ce se doresc a fi urmate de cei din jur,pentru promovarea valorii şi excelenţei, elemente definitorii ale poporului român.

        Masoneria, prin tot ceea ce a făcut şi continuă să facă, a reuşit să redea Lojelor strălucirea gândirii de avangardă, iarsocietatea românească urmăreşte cu interes să apară semnaleleşi razele de speranţă în momentele dificile ale vieţii sociale.

Dimensiuni: 116 x 118 mm

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Timbre Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare  1

Timbre Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare 1

Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare 

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: